Enstitümüz Öğretim Görevlisi Alımı Ön Değerlendirme Sonuçları

“Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” uyarınca 10.10.2023 tarih ve 32335 sayılı Resmi Gazete’de ilan edilen Enstitümüz Rektörlük öğretim görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Giriş sınavına katılmaya hak kazanan adayların Gülbahçe Mahallesi Urla/İZMİR yerleşkemizde ön değerlendirme sonuç belgelerinde belirtilen adreslerde geçerli bir kimlik belgesi ile (T.C. Kimlik Kartı, Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport, Aile Cüzdanı, Geçici Kimlik belgesi) hazır bulunmaları gerekmektedir.

Bu ilan tebligat niteliğinde olup adaylara ayrıca bildirimde bulunulmayacaktır.

İlanen duyurulur.

Rektörlük (Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü) Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucu

Rektörlük (Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı) Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucu

Rektörlük (Kalite Koordinatörlüğü) Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucu