Araştırma Görevlisi Alımına İlişkin Ön Değerlendirme Sonuçları

Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” uyarınca 13.12.2021 tarih ve 31688 sayılı Resmi Gazete’de ilan edilen Enstitümüz araştırma görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Giriş sınavına katılmaya hak kazanan adayların Gülbahçe Mahallesi Urla/İZMİR adresinde bulunan yerleşkemizde belirtilen yer, tarih ve saatte kimlik belgeleri ile hazır bulunmaları gerekmektedir.

(Kimlik belgesi olarak Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi ve pasaport kabul edilecektir. Fotoğrafın üzerinde soğuk damga bulunan ve resmi bir kuruluştan alınan kimlik belgeleri de kabul edilir. Resmi bir kuruluştan alınmış olsa bile üzerinde soğuk damga bulunmayan kimlik belgeleri kabul edilmez. Kimlik belgesi üzerindeki fotoğraf eski yıllara ait ise bu kimlik belgesinin de geçerli olmayacağı göz önünde tutulmalıdır.)

Sınava girecek adayların HES kodunu almış olması gerekmekte olup Covid Pozitif ya da RİSKLİ kategoride bulunanların, bu durumlarını önceden ilgili Fakültelere bildirmeleri zorunludur.

Bu duyuru tebligat mahiyetinde olup adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

FEN FAKÜLTESİ

-Matematik Bölümü/Matematik Anabilim Dalı

-Fotonik Bölümü/Fotonik Anabilim Dalı

-Kimya Bölümü/Kimya Anabilim Dalı